I dagarna har jag fått ytterligare ett uppdrag. Jag kommer bistå samtliga byggherrar som är verksamma inom Kongahällaområdet i Kungälv med APD-samordning.
I dagsläget bygger Adapta fastigheter ett 37000kvm stort handelscentrum som ska rymma ett 100-tal butiker och restauranger. Balder, JM, Riksbyggen, Kungälvsbostäder och FÖRBO ska tillsammans bygga kvarter med bostäder och lokaler. Totalt kommer det byggas ca 1000 bostäder i området. Även ett nytt resecentrum byggs i anslutning till området.
Samtidigt byggs både Kongahällagatan och Marstrandsvägen om.

Min roll blir att samordna mellan entreprenörerna så att logistiken fungerar till och i området. Jag kommer också hålla i samordningen med räddningstjänsten mm. Det ska bli väldigt spännande att komma i gång!
Information om Kongahälla hittar ni här: http://www.kungalv.se/Bygga–bo–miljo/pagaende-byggprojekt/kongahalla/
Andreas