Nu startar ett nytt kapitel för min del och i dagarna påbörjade jag min resa med mitt företag. De senaste två åren har jag arbetat på Norisol. Norisol är ett entreprenadföretag som främst arbetar med teknisk isolering men har också verksamhet inom, ställning, undertak och brandtätningar. Norisol har vart ett bra företag att jobba i och jag har trivts bra i mina roller men saknaden av att jobba i byggprojekt och längtan efter att driva eget fick mig till sist att ta steget och starta Candera. Kontoret har jag på Burggrevegatan 29 i Göteborg. Jag sitter ihop med Olden byggkonsult som ägs av Kajsa och Mikael von Oldenskiöld. Två riktigt goa Göteborgare! Har du vägarna förbi är du välkommen in på en kopp kaffe. Nu är det dags att ta ett djupt andetag och kavla upp ärmarna! Nu kör vi! Om ni behöver hjälp med byggledning eller projektledning så är ni välkomna att kontakta mig. Mina kontaktuppgifter finner ni på kontaktsidan. Andreas Eriksson